Save the Date – Kalmarsundsveckan

Hej!

Spara datumen 9-11 september i era kalendrar. För då håller nämligen årets Kalmarsundsvecka igång.
I år i ny digital kostym.

Kalmarsundsveckan är en mötesplats för hållbar utveckling. En arena där både näringsliv, offentlig verksamhet, forskare och privatpersoner kan samlas för att diskutera hållbarhetsfrågor, lära och inspireras av varandra. Bakom initiativet står nio regionala aktörer: Kalmar Energi, Kalmar kommun, Kalmar Vatten, Linnéuniversitetet, KSRR, Skanska, Kalmarhem  samt Länsförsäkringar Kalmar län och WSP. Tillsammans vill vi bidra till regionens hållbarhetsarbete och på så sätt komma närmre FN:s 17 globala hållbarhetsmål.
Lyssna till spännande paneldebatter med Sveriges hållbaraste namn, provsmaka dåtidens och framtidens mat samt inspireras till en hållbar omstart efter CO2rona.
Allt under ledning av den politiske expertkommentatorn Marcus Oscarsson och den ständige ölänningen Pav Johnsson.
Kalmarsundsveckan gästas bland annat av stjärnkocken Paul Svensson som guidar oss genom det gröna köket

paulsvensson  moscarsson

Se hela programmet på hemsidan och följ oss på Facebbok för att ta del av årets event.

www.kalmarsundsveckan.se

https://www.facebook.com/kalmarsundsveckan/ Facebook