Gröna Veckan – Uppstart

Hej!

Idag startar Skanskas ”Gröna Veckan”! 🙂

Den presenteras på ett så fint sätt på Skanskas egna intranät, så jag tänkte helt enkelt citera.

”Gröna veckan är ett årligt initiativ för att skapa engagemang och stolthet för vårt arbete inom klimat, grönt byggande och social hållbarhet. Genom att lägga extra fokus under en vecka kan vi utmana varandra, våra kunder och samarbetspartners att ta nya steg framåt. Det gör vi genom att sprida goda exempel, inspirera varandra och öka kompetensen inom området.”
grönaveckan

Klicka er gärna in på denna film::::

Under denna vecka kommer vi på Universitetskajen att belysa olika miljöbovar och med hjälp av WWFs ”Fem B:n minskar din klimatpåverkan” ge tips och förslag på hur var och en kan leva en grönare vardag.
Dessa tips kommer även att länkas till här, så se till att kika in varje dag under veckan och få dessa tips och råd.

Håll i er! För vi kommer med ett extra inlägg varje dag denna vecka.
Vi kommer även att varje dag ge ett middagstips som är både nyttigt och bra för miljön.
Recepten är framtagna av stjärnkocken Paul Svensson, två av Sveriges största matbloggare Zeinas Kitchen och Gustav Johansson ”Jävligt gott” samt Jennie Walldén från ”Sveriges mästerkock”.

Redan senare idag kommer det första tipset och det första receptet. Håll utkik!

Ha en fin dag!
Kram Karin