30 augusti

Kalmarsundsveckan

Hej!

Just nu, mellan 28/8 och 1/9, hålls Kalmarsundsveckan här i Kalmar.
Under dessa datum hålls flera lokala företag till på stortorget och pratar om hållbarhet.

Skanska var med och höll föredrag under onsdagen och torsdagen.

På onsdagen hade vi vår Erik Molin  på stora scenen och han pratade om hur Skanska jobbar sig fram mot gröna byggen och innovativa lösningar.

IMG_1406

Under torsdagen var vår Åse Togerö på plats och berättade om hur Skanska jobbar med vatteneffektiva lösningar.

IMG_1409

IMG_1410

Stephan Eskilander från Orbital Systems var där och berättade om deras dusch som kan återanvända vatten.

KSRR, Linnéuniversitetet, Kalmar Vatten, Kalmar Energi, Länsförsäkringar, WSP, Skanska, Länsstyrelsen och Kommunen blev alla satta på heta stolen och blev roastade av onsdagens moderator Mattias Goldman

IMG_1408

IMG_1407

Mattias Goldman

Ett väldigt inspirerande evenemang!
Har ni möjlighet så kom förbi stortorget i Kalmar under helgen och lyssna samt ställ frågor kring hållbarhet.

Ha nu en riktigt trevlig helg!

/Karin