Adjö gänget på västra sidan

Hej kära läsare,

Nu är vi vid ett väldigt stor milstolpe på projektet, Etapp 2 på den västra delen blev godkänt på slutbesiktningen idag!
Därmed är det nu överlämnat till beställaren som börjar flytta in redan imorgon 🙂

Det betyder att nästan alla som arbetat med västra sidan lämnar projektet.
Det finns en del personer som delat sin tid mellan östra och västra sidan som kommer tillbaka efter sommaren. Men för de flesta blir det Adjö till Universitetskajen.

Även denna bloggande duo kommer nu att splittas.
Johanna kommer att sitta kvar på projektet på 20% medan Karin är kvar på heltid.
Så efter sommaren är det bara Karin som kommer fortsätta att rapportera läget på bygget.
TACK till Johanna för att du dragit, planerat, fotat och skrivit för bloggen.
Jag hoppas att jag ska kunna axla även din roll här på bloggen!

Vi vill fortsätta att uppmärksamma alla kollegor som haft ett finger med i spelet under bygget av Västra sidan av Universitetskajen.

Stort tack till alla leverantörer, underentreprenörer, våra underentreprenörers underentreprenörer, städbolag, liftpooler, etc.
Vi har varit sammanlagt 2000 personer inblandade i detta projekt hittills.
Vi har alla varit kollegor här och allas bidrag har varit avgörande för att nå detta resultat!

Tack för vad ni tillfört projektet och gänget här på universitetskajen och Lycka till på era nya projekt!

/Johanna&Karin