Universitetskajen

Skanskas arbete med Linnéuniversitetet

10 juni

Intresserad av Byggbranschen?

avatar

Johanna Thorildson

Lämna en kommentar

Hej!

Är du tjej och är intresserad av Byggbranschen eller bara vill byta inriktning i livet?
Då har vi ett supertips till er!

Skanska har nämligen startat ett lärlingsprogram för kvinnor.
lärling

Vilket innebär:
Tillsammans med dig vill vi tänka nytt och se saker ur nya perspektiv. Därför vill vi inspirera fler kvinnor att söka sig till Skanska. Vi vill ge dig utan erfarenhet från branschen en möjlighet att utvecklas i ett praktiskt yrke hos oss.

  • Betald yrkesutbildning
  • Fast anställning och lön från första dagen
  • Yrkesbevis som snickare efter drygt 3 år

Ansökan till lärlingsprogrammet som startar 5 mars 2019 är nu stängd, men vår ambition är att inom ett år rekrytera deltagare till nästa programstart. Då kommer vi erbjuda platser på fler orter än Stockholm. Vi har årligen ca 3000 projekt runtom i Sverige, och massor av spännande jobbmöjligheter för dig. I nästa omgång kommer vi att rekrytera fler snickare, men även till andra yrken i vår verksamhet. Du behöver inte ha erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med oss.

Anmäl intresse: https://wgtrm.com/apply?ch=skanska.il18

Vill ni höra från några tjejer som har gått ett likande program kan vi rekomendera ”Snickarpodden”.
http://snickarpodden.libsyn.com/

 

Hoppas att detta är intresse för någon av er 🙂

 

/Karin&Johanna