Bloggintervju – Måns Jonasson

1. Namn:  Måns Jonasson
2. Yrke: Arbetsledare
3. Hur länge har du jobbat som? Sedan Juni 2017
4. Vad tycker du är det bästa med ditt jobb? Det bästa med yrket är det varierande arbetet man får utföra och även självklart kollegorna man jobbar med som besitter sig med enorma erfarenheter. När man fortfarande är lite ny med hela byggbranschen så är det skönt att man alltid kan luta sig mot kollegorna som kan bidra med sin visdom.
5. Varför välja byggbranschen? Det är en spännande bransch med många möjligheter.
6. Vad har du för utbildning och yrkesbakgrund? Gymnasieutbildning + fjärde tekniska året på Skanskagymnasiet. Har tidigare jobbat på Högåsens Sjukhem i drygt ett år.
7. Starkaste jobb-minnet?
Än så länge måste det vara då när vi lämnade över den första etappen i både Västra & Östra Linnéprojektet. Trots vissa uppförsbackar på resan så levererade vi byggnader som vi kan blicka tillbaka till och känna oss stolta över. Det var även de första överlämningarna som jag var med på så det kommer nog alltid vara ett speciellt minne.