22 mars

Bloggintervju – Stina Johansson

Stina – Återvändande Smålänning som lämnade officieryrket och blev ”Skansking”.

Stina Johansson

1. Namn: Stina Johansson
2. Yrke: Hälsa och säkerhetsledare, Skanska Hus Sydost, Kalmar
3. Hur länge har du jobbat som arbetsledare? Sedan oktober 2018 (Jag är ännu inte fastanställd)
4. Vad tycker du är det bästa med ditt jobb? Mötet med alla dutiga medarbetare. Det finns stor kompetens, erfarenhet och driv hos våra kollegor som jag imponeras över och ser med ödmjukhet på. Jag omges på Skanska av så många fantastiska personer vilket jag känner tacksamhet över.
5. Vad har du för utbildning och yrkesbakgrund? Undersköterska i akutsjukvård och idrottsmedicin samt Taktisk Officer från pansartrupperna.
6. Varför välja byggbranschen?
En spännande bransch (inte allt för olik officeryrket med alla dess risker och utmaningar) där jag tror att jag kan bidra.
7. Starkaste jobb-minnet?
Min första dag när jag skulle beställa min varsel jacka i damstorlek och fick ett par trosor med på köpet eftersom det var kampanj. Jag trodde att min chef skulle svimma. Trosorna var för övrigt inte i varsel för den mer nyfikna.