Välkomna till Safety Week!

Hej allihopa nu är det dags för årets Safety Week.

Vi inledde årets Safety Week med att bjuda in hela arbetsplatsen, Västra och Östra delen.
Projektdirektör Ola och arbetsmiljösamordnare Björn höll i ett uppstartsmöte.
Mötet innehöll bland annat en uppstartsfilm från Skanska, information kring välbefinnande och aktiviteter på vår arbetsplats.

IMG_5374

Samlingen skedde på Östra delen vid entrédelen på labbhuset.

IMG_5377

Ola hälsade alla välkomna och Björn fortsatte sedan med en presentation om Safety Week på vår arbetsplats.

Årets tema är ”Hälsa och välbefinnande” – både på och utanför jobbet. Alla som arbetar på Skanskas arbetsplatser ska ha rätt förutsättningar för att må bra.

En god hälsa påverkas både av hur vi har det på arbetet, vår fritid och balansen däremellan. Om vi mår bra så kan vi prestera bättre på jobbet och fortfarande ha krafter kvar till vår fritid. Under årets Safety Week fokuserar vi på hur välbefinnandet kan öka och hur vi tillsammans kan ta arbetet vidare.

Följ med på vår Safety Week här på bloggen! 🙂

/Anna&Johanna