Vad händer?!

Hejsan!

Ja vad händer egentligen hos oss på Universitetskajen på Safety Week?!
Jo, det ska ni få veta nu 🙂

Igår hade vi uppstartsmöte med alla på arbetsplatsen, som ni kunde se igårdagens inlägg.
Detta följdes sedan av diskussionsforum med Skanskas personal med fokus på damm.

På eftermiddagen igår hade även två av våra projektchefer chefspraktik ute på site.
Vilket ni kan läsa mer om senare idag.

Under veckan kommer vi bland annat anordna löpträning, utbildning i ergonomi, workshop i IFE, skyddsronder och en stor gemensam grillning för alla.
Vi kommer även att ha tävlingar som pågår under veckan. En stegräknartävling och en tävling för den säkraste UE’n.
Löpande under veckan pågår som vanligt morgongympa varje dag kl.06:50 som ALLA är välkomna till. Vi uppmanar även alla till att ta minst 30sekunders paus på varje möte för en fysisk aktivitet, helt enkelt att ställa sig upp och sträcka på kroppen. På så sätt kan vi bli mer effektiva och få hälsosammare mötesforum.

18-0084-safety-week-2018_50x70_se_utskrift

/Johanna&Anna