Avslutning av Safety Week

Hej alla,

Nu är det fredag och alltså sista dagen på årets Safety Week.

På Universitetskajen avslutades Safety Week redan igår. Detta för att många av våra medarbetare jobbar in fredagen då de har långa avstånd till arbetsplatsen.
Avslutningen bestod av ett mingel för alla på eftermiddagen med fika, prisutdelning och summering.

Tillsammans blir vi bättre!

Priutdelningen bestod av tre olika tävlingar som anordnats under veckan, alla med fokus på Arbetsmiljö och Säkerhet.

Tävling 1 : Tipspromenad i anslutning till gemensam grillunch.
Frågor som var baserade på information om Universitetskajen, Skanskas skyddsregler och arbetsmiljöarbete.
Vinnare: Tommy Stenström (Skanska) vann med 12 / 12 rätt!

Tävling 2 : Stegräknartävling
En tävling för hela arbetsplatsen för att uppmuntra en mer hälsosam livsstil genom att öka fysisk aktivitet. Alla steg som man utförde mellan Måndag och Torsdag morgon, både på och utanför arbetet fick räknas med!
Vinnare: Martin Boveng (Elbolaget) vann med hela 83 190 steg!

Tävling 3 : Säkraste UEn
En tävling för våra underentreprenörer på Universitetskajen. Syftet med denna tävling är att lyfta upp de medarbetare som är ett föredömme i arbetsmijö- och säkerhetsarbete. Tre nominerade personer togs fram och utifrån dessa blev det en vinnare.
Alla ska kunna känna sig trygga, trivas och arbeta säkert på våra arbetsplatser. För att vi ska uppnå hälsosamma och skadefria arbetsplatser behöver vi ALLA samarbeta, därför tycker vi att den a tävlingen är extra viktig!
Nominerade till tävlingen var:
Pontus Löwenborg (Hagbloms Måleri)
Fredrik Persson (Crilles Isolering)
Patrik Carlsson (Assemblin Ventilation)
Kom ihåg att det är många många fler som driver detta arbetet mycket bra!
Vinnare: Patrik Carlsson med motivering: Han är ett föredöme inom ordning och reda, Den här personen sätter arbetsmiljö högst på sin lista. Han städar alltid sin arbetsplats före och efter sitt egna arbete. Han är alltid hjälpsam och sprider en god stämning runt sig och stöttar sina kollegor i sitt säkerhetsarbete. Lämnar alltid en hög kvalitet på sitt arbete och är verkligen ett föredöme för hela arbetsplatsen.

Prisutdelning och fika utanför site, vinnare i säkraste UEn, Patrik Calsson.

Stort Grattis till alla vinnare och mycket bra jobbat ALLA!
Hoppas nu att alla har fått chans att tänka till kring arbetsmiljöarbetet och tar med detta i sitt fortsatta arbete.

Vi arbetar säkert eller inte alls

/Johanna&Anna